Sommaren galopperade iväg… och nu äntligen terminsstart.

Titta till hästarna
En tur i skogen

Var ska man börja, vi har genomfört fem ridlägerveckor i både sol, regn och blåst. Vi har träffat (på avstånd) underbara, duktiga och ambitiösa elever under hela sommaren som nu lider mot sitt slut. Hästarna har haft en välförtjänt vila och både vi och dem väntar med spänning inför kommande hösttermin.

Anläggningen är förberedd för alla våra ridskoleelever, där fokus mest har varit målning utomhus, då vi har och fortfarande har bevattningsförbund. Vi måste rikta ett stort tack till de föräldrar som varit hos oss lite extra denna sommar och målat och fixat, ni är guld värda och ett stort TACK.

Gällande tävlingsbiten så är den i full gång! Vi fick nyligen mästare i Oscar Laurin och Evelin Lavén som Skånska Mästare i hoppning. Härnäst är det Svenska Mästerskapet i hoppning som går i Falsterbo under helgen, där har vi ett antal ekipage till start, så håll tummarna.

Inom kort drar våra lagtävlingar igång och i höst ska vi ha 8 (!) lag igång samtidigt i både hoppning och dressyr, både ponny och häst, så roligt!

Höstterminen drar igång på måndag den 17 augusti, samma dag och tid om du inte hört något. Mejl kommer inom kort om du inte redan fått det.

Nu önskar vi er en riktig trevlig helg och ser framemot kommande terminsstart. /Kattiz