Ridläger 2021

Varmt välkomna till mysiga ridlägerdagar tillsammans med oss på Österlens Ridklubb. Nedan ser Ni våra populära ridläger, vänta inte för länge med er anmälan då de snabbt blir fullbokade.

Vi tar emot eran anmälan from måndag 4/1 kl. 12.00

Anmälan är giltig när Ni fyllt i anmälningsformuläret i slutet av sidan samt att anmälningsavgiften är betald. Anmälningsavgiften på 1000 kr betalas in till bg: 5877-5982 (detta dras av på ridlägerkostnaden), märk betalningen med deltagarens namn.

Tänk på att Er anmälan är bindande!

Covid-19

I rådande pandemi kan ändringar ske (ibland med kort varsel). Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vecka 27 5/7 – 9/7 Endast reservplatser kvar!

Kostnad: 3 500 kr
Övernattning sker i samråd med gällande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten i rådande pandemi.

En härlig ridlägervecka där vi tränar på samtliga ridsportgrenar, såsom dressyr, hoppning, voltige, reining och uteritt. Du behöver kunna hantera hästen i alla gångarter samt kunna sköta om den i stallet. Detta läger är även för dig som kommit en bit och börjar bli nyfiken på att börja tävla eller redan tävlar. Vi delar upp deltagarna i två grupper och har även gemensamma aktiviteter. Två ridpass, ett teoripass, lagad lunch och eftermiddagsfika ingår varje dag.

Lägerdagarna är mellan 9.00 – 16.00 med undantag första dagen då börjar vi 8.30 samt sista dagen då slutar vi 15.00.

Vecka 28 12/7 – 16/7 Endast reservplatser kvar!

Kostnad: 3 500 kr

Vecka 29 19/7 – 23/7 Endast reservplatser kvar!

Kostnad: 3 500 kr

Vecka 29 20/7 – 22/7 Endast reservplatser kvar!
Vuxenkurs

Kostnad: 1 500 kr

Häst och ryttare i fokus. Tillsammans reder vi ut begrepp och utvecklar oss till att bli bättre och lära oss mer om hästkunskap.

Kan Du hantera hästen själv samt klara eller vara på god väg att kunna rida hästen i samtliga gångarter eller vill du utveckla din ridning ytterligare? Då är denna vuxenkurs perfekt. Vi delar in oss i mindre grupper och fokuserar på utveckling av din enskilda ridning och hästkunskap.

Lägret börjar klockan 8.00 (lite beroende på hur vädret är så det inte är för varmt att rida), vi håller på till cirka 12.00.

Vecka 30 26/7 – 30/7 Endast reservplatser kvar!
Nybörjare

Kostnad: 2 600 kr

Detta ridläger är perfekt för dig som precis startat din ridkarriär, är nyfiken på sporten eller har ridit några terminer och ska börja eller har precis börjat galoppera lite.

Vi delar in deltagarna i olika grupper och arbetar med självförtroende, balans, hästens beteende, hästkunskap, ridkunskap (dressyr, hoppning, uteritt) och mycket mycket mer. Tillsammans har vi roligt med hästen i centrum.

Ridlägerdagarna är mellan 9.00 – 13.30 och vi äter lunch tillsammans. Ta med egen lunch.

Under veckan har vi hjälp av duktiga skötare som hjälper till både i stall och på ridbanan. Lägret avslutas med en uppvisning.

Vecka 31 2/8 – 5/8 (fyra dagar) Endast reservplatser kvar!
Nybörjare

Kostnad: 2 200 kr

Anmälan till ridläger 2021

Saknar du något ridläger eller passa inte ovanstående lägerveckor just er? Hör av Er så ser vi vad vi kan ordna för just Er.

Frågor skickas till
info[at]osterlensridklubb.se
0739 647943 Katarina Jönsson (Kattiz)
(Vid inget svar skicka ett sms!)