Ridläger 2020

Varmt välkomna till mysiga ridlägerdagar tillsammans med oss på Österlens Ridklubb. Nedan ser Ni våra populära ridläger, vänta inte för länge med er anmälan då de snabbt blir fullbokade.

Vi tar emot eran anmälan from torsdag 2/1 kl. 9.00

Anmälan är giltig när Ni fyllt i anmälningsformuläret i slutet av sidan samt att anmälningsavgiften är betald. Anmälningsavgiften på 1000 kr betalas in till bg: 5877-5982 (detta dras av på ridlägerkostnaden), märk betalningen med deltagarens namn.

Tänk på att Er anmälan är bindande!

Vecka 27 29/6 – 3/7

ENDAST RESERVPLATSER KVAR!

Kostnad: 3 300 kr inkl. två övernattningar (från onsdag till fredag sker övernattning).

En härlig ridlägervecka där vi tränar på samtliga ridsportgrenar, såsom dressyr, hoppning, voltige, reining och uteritt. Du behöver kunna hantera hästen i alla gångarter samt kunna sköta om den i stallet. Detta läger är även för dig som kommit en bit och börjar bli nyfiken på att börja tävla eller redan tävlar. Vi delar upp deltagarna i två grupper och har även gemensamma aktiviteter. Två ridpass, ett teoripass, lagad lunch och eftermiddagsfika ingår varje dag.

Lägerdagarna är mellan 9.00 – 16.00 med undantag första dagen då börjar vi 8.30 samt sista dagen då slutar vi 15.00. Övernattningen är frivilliga för dem som vill och då ingår kvällsmat och frukost.

Vecka 28 6/7 – 10/7

Vecka 29 13/7 – 16/7
Vuxenkurs

ENDAST FÅTAL PLATSER KVAR!

Kostnad: 3 000 kr inkl. lättare lunch

Häst och ryttare i fokus. Tillsammans reder vi ut begrepp och utvecklar oss till att bli bättre och lära oss mer om hästkunskap.

Kan Du hantera hästen själv samt klara eller vara på god väg att kunna rida hästen i samtliga gångarter eller vill du utveckla din ridning ytterligare? Då är denna vuxenkurs perfekt. Vi delar in oss i mindre grupper och fokuserar på utveckling av din enskilda ridning och hästkunskap.

Lägret börjar klockan 9.00 och slutar 16.00. Vi rider en – två gånger per dag och har ett gemensamt teoripass samt häst och stallskötsel. Lättare lunch ingår varje dag.

Vecka 30 20/7 – 24/7
Nybörjare

Kostnad: 2 600 kr inkl lättare lunch

Detta ridläger är perfekt för dig som precis startat din ridkarriär, är nyfiken på sporten eller har ridit några terminer och ska börja eller har precis börjat galoppera lite.

Vi delar in deltagarna i olika grupper och arbetar med självförtroende, balans, hästens beteende, hästkunskap, ridkunskap (dressyr, hoppning, uteritt) och mycket mycket mer. Tillsammans har vi roligt med hästen i centrum.

Ridlägerdagarna är mellan 9.00 – 13.30 och vi äter en gemensam lättare lunch.

Under veckan har vi hjälp av duktiga skötare som hjälper till både i stall och på ridbanan. Lägret avslutas med en uppvisning.

Vecka 31 27 – 30/7 (fyra dagar)
Nybörjare

Kostnad: 2 200 kr inkl lättare lunch

Ridlägerdagarna är mellan 9.00 – 13.30 och vi äter en gemensam lättare lunch.

Anmälan till ridläger 2020

Saknar du något ridläger eller passa inte ovanstående lägerveckor just er? Hör av Er så ser vi vad vi kan ordna för just Er.

Frågor skickas till
info[at]osterlensridklubb.se
0739 647943 Katarina Jönsson (Kattiz)
(Vid inget svar skicka ett sms!)